Кой ще управлява, зависи от  вота на българите на 2

...
Кой ще управлява, зависи от  вота на българите на 2
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Бойко Борисов е най-подготвен за премиер, няма друг, който да е управлявал толкова дълго в демократичната ни история

Кой ще ръководи, зависи от  вота на българите на 2 октомври. Изненадана съм от ентусиазма на Бойко Рашков. За година и половина българите осъзнаха, че времето, в което Рашков, Петков и Василев управляваха Бг, е изгубено. Тиражираха се неистини за Хемус, за чувалите с пари, за ББ, който яде хора, съдът се произнесе за противозаконните арести на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова. Това сподели по NOVA някогашният ръководител на ПГ на ГЕРБ-СДС в 47-то Народно събрание Десислава Атанасова.
 
Факт е, че нищо, за което отговаряше Рашков, не се позволи – рецесията с мигрантите, пътната сигурност, битката с корупцията, добави тя.
 
Антикризисно държавно управление значи да приемем, че сме в рецесия и би трябвало да решим проблемите с газа, инфлацията, доставките, дефицита… ГЕРБ създаде серия от антикризисни ограничения, поради проблемите, които остави " Промяната ", предложихме преди време евроатлантическа коалиция, Демократична България обаче избира коалиция с Българска социалистическа партия, акцентира тя.
 
С кого ще управляваме - това е диалог за 3 октомври. Само жителите вземат решение коя ще е първата политическа мощ. Ние имаме стратегия с написани ограничения във всички секторни политики. По-важни са хладилника, инфлацията, приходите, а не кой с кого ще ръководи. ГЕРБ постоянно е поемала отговорност да се оправя, управлявали сме и независимо, и в коалиция. Били сме дружно единствено с Реформаторския блок и Патриотичния фронт. Никога с Българска социалистическа партия или с Движение за права и свободи, съобщи Атанасова.
 
Бойко Борисов е най-подготвен за министър председател, няма различен, който да е управлявал толкоз дълго в демократичната ни история. Рано е да се каже коя ще е номинацията ни да министър председател. Не поставяйте под подозрение нашата евроатлантическа ориентировка. В предходния парламент бяхме първите, които предложихме военна помощ за Украйна, не Демократична България и Политическа партия, които се съобразиха с Българска социалистическа партия. За газа желаеме обществен интернационален търг за газа – с цел да има диверсификация, изрично съобщи претендентът за депутат в Разград и Русе.
 
Предложението за мораториума за тока бе наше. Също и за обезщетенията за бизнеса и жителите. За да има промени, би трябвало да имаме постоянно държавно управление. Надявам се на естествена предизборна акция, без персонални нападки, добави Десислава Атанасова. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР